Bästa tävlingen vinn en valfri klänning från Yellow Ferry

Nu kommer den bästa tävlingen på länge och jag ska erkänna att jag är lätt avis på er….

Nu har ni nämligen chansen att vinna en valfri klänning från Yellow Ferry.

Jag har ju 3 klänningar därifrån som har blivit riktiga favoriter i min garderob.

diana_7_(853x1280)

Den perfekta lilla svarta.

Yellow Ferry (2)

Finaste sommarklänningen för alla sommarens fester.

Danmark Grenaa Djursommerland 057

Och den perfekta midsommarblåsan.

För att ha chansen att vinna ska ni:

1, Kika in hos Yellow Ferry och välj din favorit och  och ge ditt bästa tips på vad man ska tänka på när man letar efter den perfekta klänningen.

2.Gilla Dianasdrömmar på facebook och det gör ni här och dela tävlingen där.

3.Anmäl dig till Yellow Ferry´s nyhetsbrev och det gör du här

Och för alla er som är med och tävlar får ni en riktigt bra rabattkod på hela 50% som gäller tom söndag 8/6 på hela sortimentet, använd koden YFCG50.

Sista tävlingsdag är den 7/6.

Lycka till!

Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

33 Comments

  1. Åh, min favorit är nog Wilma, som minstingen i familjen heter 😉
    Vad ska man tänka på när man letar efter den perfekta klänningen? Jo, att den ska vara snygg, bekväm, gärna tidlös, passa till både vardag och fest! Jag har säkerligen typ 70 klänningar i garderoben, men ännu inte funnit den där riktigt perfekta så jag hoppas Wilma blir min! 😉 🙂 Så behöver jag kanske inte köpa fler sen 😉 (på ett tag i alla fall)
    Gillar allt man ska gilla , prenumererar redan på nyhetsbrevet och delar så klart på Min ”Wikers Liv.facebook-sida”
    Kram/Maria

  2. Åh vilken underbar tävling är precis på jakt efter en fin klänning 🙂 favoriten är Anna siden svart den ser helt fantastiskt fin ut! Mitt tips till att hitta den perfekta klänningen är att du själv ska trivas och känna dig bekväm i den , om man vet att man ska bära en klänning vid något tillfälle tex fest så kan man tex skrubba kroppen med peeling,raka benen och smörja in sig med brun utan sol det får en att känna sig extra fin i sin klänning! Man ska även tänka på att när man hittar en klänning att man kan bära den vid flera tillfällen och inte bara vid ett ! Håller tummarna att jag har turen med mig kramis Jessica

  3. Åh jag har aldrig faktiskt gillat klänningar men har nog inte hittat den rätta…

    Vill gärna att den ska var både gullig o romantisk samt lite småfräck…den vita virkade du har på mittenbilden den gillar jag…Hoppas på tur…fyller år 15.e juni så de vore ju underbart..Gillat sidorna

  4. Jag blev helt kär i Wilma klänningen;
    http://yellowferry.se/varen-2014/20-wilma-enfargad.html

    När jag shoppar kläder tänker jag vad det passar till. En svart klänning passar oftast året runt, på sommaren är den stilren och snygg sommarkvällar utan nåt, kanske ett fint smycke och på vintern är det super snyggt med svarta strumpbyxor och stövlar till. Jag köper gärna all-around kläder.

    har anmält mig till deras nyhetsbrev.

    gillar redan din sida på FB och delar på FB 🙂

    Håller tummarna nu 🙂

  5. Inte helt fel att få vinna en klänning därifrån… Jg återkommer när jag kikat in på Y F
    Kram Sandra

  6. Snygga klänningar kan man aldrig få för många av så jag får nog ta en noggrann titt efter jobbet…

    Kram

  7. Är självklart med.
    1, Blev blixtförälskad i denna fina lånklänning: http://yellowferry.se/varen-2014/67-lilling-batik-svart2.html
    Helt ärligt så är jag ingen klänningtjej.. inte alls faktiskt. Är ganska sällan jag tar på mej en klänning så för mej är det riktigt viktigt att den är bekväm… bekväm bekväm bekväm. Den får inte sitta åt, alltså ingen tajt klänning här. SJälvklart ska den vara fin & sval nu i sommartider. Den ska gärna passa både till fest & vardag… och helst hela året. Enkel men snygg. Tror att Lilling Batik stämmer bra in på mina önskemål & skulle gärna göra denna sommaren till en klänningsommar.. nån gång ska ju vara den första.

    2, Gillar & delat – Lina Eckerström

    3, Har anmält mej till nyhetsbrevet – linaeckerstrom@hotmail.se

    Nu håller jag tummarna 🙂
    Ha en fiiiin dag / Lina

  8. 1) Favoriten blev Wilma. Så himla läcker! JA, JA, JA, NEJ!

    Mitt bästa tips när man letar efter en ny klänning är att ställa sig själv frågorna i provhytten..
    1) Är klänningen snygg? Om JA – gå vidare till fråga 2.
    2) Känner du dig snygg i den? Om JA – gå vidare till fråga 3.
    3) Är den perfekt för tillfället du ska bära den, alternativt kommer jag använda den flera gånger? Om JA – gå vidare till fråga 4.
    4) Can you afford it? – Om JA – gå vidare till ”LÄGG I VARUKORG”
    🙂

    Gillar och delar på Facebook som Kristina Karlsson
    Anmäld till nyhetsbrev.

  9. Jag föll som en fura för den här snygga:
    http://yellowferry.se/varen-2014/18-frida-broderat.html
    Så fruktansvärt fin!! När jag är klar med fitnessfighten kommer den sitta perfekt på mig 🙂
    När man kollar efter en ny klänning är mitt tips att prova prova prova. Klänningar ser mycket bättre ut på kroppen än på hylla/skyltdocka. En klänning som du aldrig trodde du skulle gilla kanske blir nya favoriten.

    Jag gillar dig redan på Facebook i namn Beatrice Åhnström och jag delar där 🙂

    Nu är jag också anmäld till nyhetsbrevet 🙂

  10. Vilken fin tävling, svårt att välja bland alla underbara klänningar, följer nyhetsbrevet och delar på fb.
    Min favorit är denna:http://yellowferry.se/varen-2014/14-anna.html.
    När du köper en klänning ska du tänka på:Känner jag mig fin? Kommer jag att använda den mycket, till vardag och fest? kram Sappe

  11. Åh wow så fina klänningar. Det var ju inte lätt att välja en favorit men till slut valde jag Hanna: http://yellowferry.se/varen-2014/13-hanna.html
    Mitt tips: Först måste jag ju veta vad jag ska ha klänningen till. Bröllop, fest, vardag, jobb osv. Jag skulle nog inte välja att ha samma klänning till en fin fest som till jobbet. Sen är det viktigt att kolla på material och passform. Det finns inget värre än en klänning som är på tok för liten och korvar sig, då är det vackrare när den faller fint efter kroppens kurvor. Likaså att de håller färg och form efter tvätt. Vissa klänningar går bara att kemtvätta och ska man ha en vardagsklänning kankse man borde välja bort en sån klänning. Sen jag fick barn har jag också tänkt på färgen, en kritvit klänning är svårt för mig att ha när jag bär barnen och de har skitiga skor, eller kletiga fingrar. men ibland får man ta det om man vill vara fin till en början =)

    Har delat på FB, Tina Carlström: https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351
    Har anmält mig till nyhetsbreven, med ovanstående mailadress.

    Kram Tina

  12. Åh svårt val, men säger nog ”Frida”. Ja jag säger nog som så. Att välj något du tycker sitter bekvämt, och som man kan tänkas använda fler gånger. I andra sammanhang.
    Gillar och följer såklart. Och delar.

  13. Anna siden svart ser underbar ut:)
    Man måste i te tänka på nåt speciellt när man köper klänning….köp det du tycker är snyggt….:)
    Tycker du att du är fin så är du det!!
    Kram bella

  14. Har delat på fb och anmält mig till nyhetsbrevet med samma mailadress som jag angett här.
    Tycker att klänningen Helga är fantastiskt fin! I den skulle jag känna mig lös och ledig, men ändå fin och festklädd beroende på situationen. Håller tummarna, kämpar bort mina gravidkilon nu och vore underbart få känna mig vacker i den här klänningen i sommar! Men i jakten på den perfekta klänningen är det bra om man ser framför sig att man kan använda en klänning flera gånger och i olika situationer, att med hjälp av olika accessoarer kan klänningen passa oavsett om man ska iväg på något vardagligt eller på 50-årskalas. Och så känner jag för klänningen Helga, att med olika attribut så kan man antingen vara tuff, söt eller mer uppklädd!

    Håller tummarna!

  15. Jag har gillat och delat på facebook (Sophie Michelle Persson), och anmält mig till nyhetsbrevet.

    För att hitta den perfekta klänningen, så tycker jag att man ska börja med att vara ärlig mot sig själv. Vad är det jag letar efter? Vilken stil gillar jag egentligen? Hur ser min kropp ut – vad vill jag dölja och vad vill jag framhäva? Vilka färger passar jag i? Vad har jag råd med?

    Och sen är det bara att prova, prova och prova. Till slut har man ganska goda förutsättningar till att hitta DEN klänningen som man kommer att älska, och känna sig superfin i! =)

    Min favorit (aom jag är övertygad om kommer att bli en perfekt klänning till mig) är Helga: http://yellowferry.se/varen-2014/23-helga.html Jag älskar detaljerna och passformen skulle passa mig perfekt! =D

    Håller tummarna!

    Sophie Michelle Persson

    sophie_persson@yahoo.com

  16. Helga är fantastiskt fin!! <3 När jag letar klänning går jag bara på känsla… Jag ska få den där goa känslan i magen när jag ser en klänning och då är det den jag ska ha helt enkelt 🙂

    Jag gillar redan på facebook och jag har anmält mig till nyhetsbrevet 🙂
    Nu hoppas jag på tur också!
    /Lotta

  17. Den perfekta lilla klänningen är den som du kan ha alla årstider. Med bara ben på sommaren, med läckra strumpor på hösten och våren. På vintern med ett par tighta skinnbyxor och en maffig fuskpälsjacka tex. Den ska kunna förändras med accessoarer efter väder och humör, en snygg scarf kan göra hela outfiten.
    Precis så skulle jag göra om jag vann Anna Siden Off White, den är perfekt för detta upplägg och jag håller alla tummar och tår och hoppas att det är min lyckodag!

  18. Hej Diana!

    Vilken underbar tävling och om jag skulle önska nåt att få bära i sommar är det klänningen Helga! Jag är så dålig på att köpa klänningar men tänker bättra mig. Eftersom jag inte är expert på det området så får jag läsa och ta till mig alla andras tips. Men jag kan tror att det som är viktigt när man ska hitta den perfekta klänning är att veta när man har tänkt att använda den. Är det till festliga eller vardagliga tillfällen, eller kanske till både och? Jag tror också det är viktigt att man funderar på vad man redan har hemma i garderoben som man kan mixa och matcha den nya klänningen med.

    Helga skulle jag kunna ta på mig både till bröllop, dop eller för en lunch på stan & den kan matchas med mycket i min befintliga garderob. En klänning som har allt enligt mina mått alltså.

    Jag har anmält mig till nyhetsbrev samt delat tävlingen på Facebook! Hade varit underbart att få vinna och det hade varit en fantastisk ”efter förlossningen”-present 🙂

    Kram!

  19. Självklart gillar jag Dianas Drömmar och ett nyhetsbrev från Yellow Ferry -absolut…och delar gör jag också!

    Bästa tipset när man köper klänning är att man ska känna sig bekväm och i den rätta klänningen ska man känna sig bbåde fin och speciell 🙂 Så jag säger bara Helga – vilken drömklänning – den skulle göra sommaren för mig !
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=121315

  20. vilken toppen tävling

    ska inte tjata om att ajg har gått ner massor i vikt men vill ändå nämna för annars skulle jag inte ens va med i denna tävling jag har dock fortf lite jobbigt med min kropps uppfattning tex min ben och knän jag har sagt jag köper inga klänningar som visar mina knän men när jag så dess fina blev jag helt till mig de är lite dyra för mig men vinner jag blir jag så lycklig det står mellan Helga och Hulda , HELGA HULDA VILKEN GILLAR JAG BÄST, jag tycker i alla fall att bästa man kan göra är att köpa det som passar en kropps typ, alltså framhäv det bästa på dig , speciellt klänningar de kan verkligen göra en så fin om man väljer rätt för just dig jag brukar va bra på sådant vet exakt vad som passar mig det ända är att komma ur skalet o våga visa knäna så vinner jag ska dem komma fram för första gången på ca 8 år säger nog HELGA trots allt skulle va slut så väljer jag Hulda dem är så fina båda

    kramiz Anna (froby på instagram

  21. Jag gillade verkligen den enfärgade Vilma. Det viktiga när man väljer en klänning är att det är en stil som passar just ens egna personlighet. Jag vill att kläderna jag bär ska säga något om mig, om vem jag är och vad jag står för. De ska liksom spegla mig. Jag är enkel, rak och har glimten i ögat (och det är assessorerna jag kompletterar med).

    Delar, gillar o är anmäld till nyhetsbrevet!

    Kram!

  22. Gillar och har nyhetsbrevet sedan tidigare, jag älskar deras kläder ❤️
    Jag önskar mig Helga, så ljuvlig till vilket tillfälle som helst, så enkelt att bara bli snyggast på ett kick

    • (Halva inlägget försvann)
      Leta efter en klänning som framhäver DIG och det finaste i dig, då blir du automatiskt den finaste du kan vara och trygg i den

  23. Å vilken härlig tävling. 🙂

    Min favorit klänning är Hulda virkad. Den är sommarfin och samtidigt så där romantiskt vacker.
    http://yellowferry.se/erbjudanden/12-hulda-virkad.html

    Mina tre tips när man köper klänning är:
    -Att man ska känna sig bekväm i den.
    -Att du ska kunna använda den flera gånger/vid flera olika tillfällen..
    -Att du ska ha råd med den utan att bli ruinerad.

    Gillar din fb sida sen länge, och delar tävlingen på fb: Frida Bergner
    Har signat för nyhetsbrevet sen tidigare.

    Ha en bra dag/Frida B

  24. Hej Diana,
    Den här klänningen som heter ”bella mönstrad”
    http://yellowferry.se/erbjudanden/17-bella-monstrad.html#/storlek-m
    Den föll jag för rejält!!! Jag äger inte många klänningar alls då jag länge mobbades på jobbet över min vikt. Då valde jag säckar i form av kläder, för att täcka min kropp så gott det gick.

    Idag, något smalare, men framförallt klokare och tryggare, så har jag lärt mig att välja kläder efter min kroppstyp, för att framhäva just mina kurvor på bästa sätt. Jag har tex rätt stora bröst, och då väljer jag en klänning som är figursydd runt brösten och inte hänger rakt ner så att det bildar en ”tältfigur”. Helt enkelt kläder som är formade efter Just MIN kroppstyp och inte tex modellen på bilden. Det tror jag är viktigt att tänka på. Sedan brukar jag titta mycket på färger. Jag som är väldigt ljus i hyn ska undvika färger som tex röd och knallrosa, och hellre gå i mönstrade, neutrala, pastell eller mörka färger. Sedan är även tyget viktigt, både för bekvämligheten och för hur det sitter. Just den klänningen som jag valde ut nu tyckte jag stämde in i alla mina kreiterier och hade därför blivit superglad om jag fick vinna 🙂

    Jag har gillar redan Dianas deömmar på fb och har nu även delat tävlingen samt signat upp för nyhetsbrev. Vad mycket fint de hade på Yellowferry!

    Kramar, Fia

  25. Hej Diana!
    Favoriten är Frida.
    http://yellowferry.se/varen-2014/18-frida-broderat.html#/storlek-m
    Älskar bomull och med längre ärmar vore den perfekt för mig som behöver skydd mot solen. Dessutom med vidd i kjolen en underbar sommarklänning att bugga i på dansbanan!

    1.Wowfaktorn, att den talar till min magkänsla är det första. Då vet jag att jag kommer trivas i den.
    2.Materialet, måste den på t.ex. kemtvätt blir det ett dyrt plagg. Bra kunna sköta sina kläder själv och veta vilket tvättmedel m.m. som används o.s.v.

    Mvh
    Emelie

    Gillar Dianas drömmar på Facebook, har delat och anmält mig till nyhetsbrev.

  26. HEJ!
    jag har gillat och delat tävlingen på fb, samt anmält mig till det inspirerande nyhetsbrevet!
    Hittade den vackra klänningen! vilken dröm att få bära den på min lärarexamenscermoni! 🙂
    http://yellowferry.se/erbjudanden/12-hulda-virkad.html

    Viktigt att tänka på när man ska hitta den perfekta klänningen är att alltid pröva och känna efter! En klänning som inte sitter bra, som man känner sig obekväm kommer man aldrig bära upp på ett snyggt sätt, med själförtroende! Känns det bra, ser det bra ut och du kommer att lysa! Den perfekta klänningen är en klänning som du bär upp och kan vara dig själv i! 🙂
    låter kanske lite för lätt, men detta är mitt bästa tips för att få en underbar kväll i sin valda klänning!

    Stor och Solig Kram! 🙂

  27. Å vad underbart det vore att vinna klänningen Wilma. Beställde Anna i svart igår men hade svårt att bestämma mej för Wilma eller Anna jag ville ha.

    Den perfekta klänningen är skön så klart men det är ju självklart. Sen gillar jag när det går att dressa upp eller ner och ändra stil på klänningen med olika skor, smycken och kläder till.

    Anmält till nyhetsbrev och gillar så nu är det bara att hålla tummarna!

  28. Helga var ju himla fin och somrig!

    I sökandet efter den perfekta klänningen tror jag att det är viktigt med kärlek vid första ögonkastet. När jag letade efter en klänning till min mammas födelsedagsfest gick jag runt i butik efter butik (i New York kan jag lägga till för att få det låta det extra fint!) och tänkte ”den här kanske blir bra” till många klänningar. Men, så gick jag in på Forever21, gick runt lite, och så såg jag den på en skyltdocka och hörde änglasång i huvudet, då visste jag att den var perfekt. Jag provade den, perfekt. Jag kollade prislappen (när man är student måste man det!) och även det var perfekt.

  29. Anna siden svart är helt underbar!
    Något jag lärt mig genom åren för att undvika garderobsvärmare:
    När du hittar någon oemotståndlig blåsa – fundera på om du har liknande hängande i garderoben o i sådana fall varför de förblivit hängande. Det som är till ögat lyst är inte detsamma som du känner dig bekväm i! Jag har också slutat att välja åtsittande klänningar som man ”i princip” går i – bra några kilo ner så… Detta princip kommer aldrig, Man känner sig otymplig och det är INTE kul att gå o hålla in magen en hel fest:) Nej, välj, en löst sittande klänning, som faller vackert och sätter fokus på det du kan framhäva – i mitt fall rätt så snygga ben:) Så får bilringarna leva sitt eget liv under klänningen utom insyn:) Gärna enkla, stilrena modeller i bekväma material – siden är outstanding!! – som håller sig genom åren och varieras med roliga detaljer. Denna Anna Lindklänning skulle bli min sommarfavorit med klacksandaler i sol eller tuffa, grova läderboots och en cool keps och hippiesmycken. Vill ha!! kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *